Evo o cemu se radi.
Ako pogledate malo bolje, videcete da od 60 registrovanih samo par nas postuje. Razlog zasto je prs'o forum je glogijeva liga. Nije da ga napusavam, bolje da ga ne napusavam, jer ako pocnem da ga napusavam bice toliko zbunjen da nece znati kojom rukom brise bulju. Elem, pokrenuo je nekakvu ligu, a onda ugasio ligu i pozvao ljude na svoj forum. To jeste odlican marketinski potez, ali krajnje nelojalan. Nema veze, tolerancija je moja jaca strana...
Predlozio sam nekim klanovima da udruzimo forume u jedan veliki. Onda sam shvatio da su sve to klinci, pa sam dig'o ruke jer "ko sa decom spava, popisan se budi..." Ostavio sam par postova, jedan na forumu onih vodoinstalatera,
wc majstora, sta li su, ali nisu ukapirali o cemu pricam...
Ja sam mnogo pogresio sto sam forum nazvao "mramorak" jer nema veze sa mramorkom, a i lose utice na svest korisnika. Ljudi pomisle "koji cu ja kurac tamo, napravicu ja meni lepo forum 'kajtasovo' pa cu da postujem sa mojim kajtasovcima".
A i svi se primili da naprave forum za svoj klan. Kazem ja, napravite web prezentacije za svoje klanove, tu stavite slike i ostale stvari kojima prezentujete svoje muzjacke atribute, ali koristite jedan zajednicki forum. U ovom slucaju je centralizacija najbolje resenje. Veliki broj informacija na jednom mestu, ali lepo organizovanih i redovno azuriranih.
Eto, a kad bi smo udruzili 7-8 klanskih foruma u jedan mocan forum, to bi bilo ludilo. Bar 200 korisnika, extra funkcionalnost. I admini bi se potrudili, kako vidim stiglo par update-ova pa bi smo poboljsali forum i u tom smislu.
Da se vratim na ligu, vidim da je na forumu vodjeno totalno pogresno belezenje bodova. Tabela je mama. To nije frka napraviti, sa automatskim rangiranjem...
Ovaj post bi imao smisla kada bi ga neko procitao...ae bar vas dvojica recite sta mislite, da li vredi mrsiti muda s ovim forumom ili pak kupiti prepelice pa prodavati njihova jaja na pijaci, cujem da su na ceni...