| Izgled i funkcionalnost foruma | |
|
|
Author | Message |
---|
Patrijarh Admin
Number of posts : 16 Age : 39 Location : severo-zapadno od "juzne zone" PA Registration date : 2008-02-11
| Subject: Izgled i funkcionalnost foruma Tue Feb 12, 2008 11:06 am | |
| Kako izgleda forum? Sta bi trebalo izmeniti? Imate li primedbe na funkcionalnost ili preglednost sajta? Ajmo ljudi, ukljucite se! | |
|
| |
Dragan
Number of posts : 18 Age : 33 Location : pravo,pravo pa kod bitolja levo.. Registration date : 2008-02-14
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Fri Feb 15, 2008 2:05 am | |
| mozes da ubacis i temu npr: ip od servera. pa tu mogu i drugi da stavljaju jos, ili da stavljas obavestenja o ligama, kad su koje i tako to... | |
|
| |
dmG.^toX[1]c_BWC
Number of posts : 2 Age : 31 Registration date : 2008-02-15
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Fri Feb 15, 2008 3:53 am | |
| treba staviti temu, "Predstavite svoj klan" u kojoj bi mogli svi da napishu listu igraca i ime klana... npr Ime Klana: Damage Tag Klana: dmG.^ Igraci Klana: dmG.^toX[1]c_BWC dmG.^qE[R]_BBRS dmG.^uruk dmG.^WolFoniX dmG.^aLeX .................. tako da svi mogu da predstave svoj klan drugim,posetiocima foruma dmG.^ 4ever | |
|
| |
Dragan
Number of posts : 18 Age : 33 Location : pravo,pravo pa kod bitolja levo.. Registration date : 2008-02-14
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Fri Feb 15, 2008 3:58 am | |
| e napravi OBAVESTENJA, i tu da stavljamo kad su mecevi, sve u vezi klana. ko je zakazao, kad
isto napravi kandidatura za ulazak u klan, gde ko oce moze da se prijavi | |
|
| |
LJUBA_BORCANAC
Number of posts : 40 Age : 33 Location : Uvek ispred swih... Registration date : 2008-02-14
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Fri Feb 15, 2008 4:50 am | |
| - dmG.^toX[1]c_BWC wrote:
- treba staviti temu, "Predstavite svoj klan" u kojoj bi mogli svi da napishu listu igraca i ime klana... npr
Ime Klana: Damage
Tag Klana: dmG.^
Igraci Klana:
dmG.^toX[1]c_BWC dmG.^qE[R]_BBRS dmG.^uruk dmG.^WolFoniX dmG.^aLeX ..................
tako da svi mogu da predstave svoj klan drugim,posetiocima foruma
dmG.^ 4ever dobar predlog ja mislim da mozes i sam da otworis takwu temu | |
|
| |
Patrijarh Admin
Number of posts : 16 Age : 39 Location : severo-zapadno od "juzne zone" PA Registration date : 2008-02-11
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Mon Feb 18, 2008 6:18 am | |
| e, sto se tice tih tema, bla, bla, bla, smarajte moderatore evo, ja sam vam dodao kalendar, pa ga archite i upisujte desavanja koja su vam bitna u buducnosti... to vam je u glavnom meniju (koji mozda treba da bude krupniji - mrzi me da ga povecam, strashnoooo) i da znate, jos ga nisam isprobao, pa sve reklamacije saljite meni, moze i preko privatne poruke (imate u glavnom meniju, messages) znam da treba ubaciti jos stvari, ali cekajte da se uhodamo, pa ce sve biti kako treba... p.s. i ucite malo, zajebite pes i cs, videcete sta je skola za 5-6 godina, verujte mi na rec | |
|
| |
Baller4life
Number of posts : 3 Age : 34 Location : Jadran Kafana Registration date : 2008-03-05
| |
| |
Patrijarh Admin
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Wed Mar 05, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
LJUBA_BORCANAC
Number of posts : 40 Age : 33 Location : Uvek ispred swih... Registration date : 2008-02-14
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Mon Mar 10, 2008 3:21 pm | |
| Ewo jedan forum na kome ja konstantno wisim www.pesoholichari.com/vbOdlicno je odradjen, pregledajte malo mislim na moderatore a i na was ostale ima dosta dobrih stwari koje mogu da se dodaju owom forumu | |
|
| |
LJUBA_BORCANAC
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Wed Mar 12, 2008 1:09 pm | |
| E da i mogli bi ste da namestite ovaj chatbox da se ulogujemo automatski cim dodjemo na sajt ako je to moguce i da ne moram kad odem na neku stranicu pa se wratim da idem opet na log in Toliko od mene za sada | |
|
| |
Baller4life
Number of posts : 3 Age : 34 Location : Jadran Kafana Registration date : 2008-03-05
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Mon Mar 17, 2008 1:15 pm | |
| | |
|
| |
Patrijarh Admin
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Mon Mar 17, 2008 1:52 pm | |
| e, to je ok... I mi bismo se pomucili oko dizajna, ali svesni smo da ima brdo foruma koji veoma dobro funkcionisu sa jednostavnim i neoriginalnim dizajnom. izgled ovog foruma nije originalan, to se bar zna, ali nam se svidja... za sada je bitno da "radi radnju". Naravno, ako se nadjemo ugrozeni vasim superiornim dizajnom - ucinicemo sve da Pera Kojot nikad ne uhvati Pticu Trkacicu Da budem jasniji - nikad vetar nije duv'o jache, nego kad sam opr'o kosu hedensholdersom...jbg... | |
|
| |
LJUBA_BORCANAC
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma Mon Mar 17, 2008 3:05 pm | |
| Bogami popularnost foruma je swe veca i veca swaka cast | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Izgled i funkcionalnost foruma | |
| |
|
| |
| Izgled i funkcionalnost foruma | |
|